HVĚZDY V PRALESE: Kouč jednadvacítky Jan Suchopárek i v 53 letech neváhá nastoupit do mistráku

0

Dříve bavili diváky na velkých stadionech v nejvyšších soutěžích. Nyní, po vrcholu kariéry, se dále udržují v kondici a na různých úrovních si stále chodí kopnout. Nebo jde o známé osobnosti, ať už hokejisty, zpěváky či moderátory. Několik desítek známých jmen na fotbalunas.cz sledujeme. Komu se nejvíce dařilo o uplynulém víkendu?

Petr Pavlík byl výborným defenzivním ligovým hráčem, teď si ve 44 letech užívá útočení. Svým Zásmukám pomohl hattrickem k výhře 11:2.

 

Tomáš Čížek (který má ze své kariéry bohaté zkušenosti třeba z ruské ligy) dal dvě branky za Držkov v liberecké I. B třídě. Dva góly dal i Petr TrappTomáš Jablonský (Hřebeč)Milan Černý (Kosoř B).

 

Z jedné branky se radovali Michal Kovář (Hněvotín), Radim Holub (Dřenice), Zbyněk Pospěch (Mokré Lazce), Tomáš Klinka (Zlatníky), Lukáš Magera (Sl. Poděbrady), Lukáš Železník (Neubuz) a Luboš Pecka (Lažiště).

 

Za Bosonohy nastoupil v krajském přeboru devětačtyřicetiletý Richard Dostálek. Ještě o čtyři roky je starší Jan Suchopárek, trenér české reprezentace U21. A i on si o víkendu zahrál mistrák za Družec B v kladenské IV. třídě.

 

Jiří Kladrubský se postavil do sestavy českobudějovického béčka při boji o záchranu v ČFL jakožto hrající asistent kouče. A mohl být spokojen. Jeho tým vyhrál nad rezervou Bohemky a Dynamo B tak příslušnost ke třetí lize uhájilo.

 

Zdá se vám, že nám v našem přehledu někdo chybí? Tak nám pošlete tip na náš mail!

 

 

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou