Fotografka Nikol K. je zatím nejblíže k získání první televize od Hisense jako odměny za aktivity na webu. Jak jste na tom vy?

0

Televize a ostatní spotřební elektronika od Hisense za 200 tisíc Kč, basy a sudy od Pivovarů Lobkowicz, roční předplatné sportovní televize Telly a nebo lístky na Fortuna:ligu. To jsou příklady z odměn, které můžete získat tím, že nám posíláte fotky, reporty, hodnotíte zápasy a tipujete na jejich výsledky. Pojďme se podívat detailně na přidělování bodů a průbežné pořadí.

Na začátku sezóny jsme vás informovali, že si můžete svojí aktivitou na webu přijít na opravdu zajímávé a hodnotné ceny. Je na vás, jestli si je necháte jako jednotlivci a nebo půjdou tzv. „do kabiny“. Představte si ten ideální scénář - po tréninku nebo zápase si pustíte s kamárády na nové ultra HD televizi od Hisense nějakou sportovní lahůdku díky ročnímu předplatnému od Telly a otevřete něco z pivní nabídky od Lobkowicz, z jejich portfolia si vybere opravdu každý.

 

Pitný režim bude vhodné dodržovat pro ostré bitvy v UFC, fotbalová dramata v Champions League, Evropské lize, německé Bundeslize, španělské La Lize, italské Serii A nebo francouzské Ligue 1 s hvězdným Messim. Je to i Formule 1, americký fotbal NFL včetně slavného Super Bowlu, utkání NHL, hokejové Ligy mistrů, NBA a Euroligy, nebo tenisové turnaje ATP a golfová PGA Tour. A v neposlední řade i wrestlingové zápasy nejprestižnější organizace WWE nebo MMA v Bellatoru.

 

Nabitou sportovní televizi si můžete navíc díky kódu fotbalunas2023 vyzkoušet na 30 dní zdarma už teď!! A nebo rovnou koupit na rok s 20% slevou, při vložení kódu fotbalunas na odkazu zde.

 

Jak sbíraní bodů za aktivity na webu funguje?

Evidujeme vaše aktivity, kterými se podílíte na fungování webu a doplňujete informace čí multimédia pro ostatní čtenáře přes registrovanou sekci. Podmínkou je tedy mít registraci a také souhlasit s podmínkami členství ve věrnostním programu. Za vybrané akce připisujeme body na vaše konto, které můžete následně vyměnit za něco ze seznamu atraktivních a hodnotných cen. Každá cena má svojí bodovou hodnotu a podle toho kolik bodů se vám podaří za rok 2023 nasbírat, si můžete brousit zuby třeba i klidně na jednu z ultra HD televízí od Hisense. Nárok na jednotlivé ceny bude řízen pořadím v žebříčku nasbíraných bodů mezi všemi uživateli.

 

Body vám připisujeme od 1. 3. 2023 zejména za následující aktivity: nahrané fotky, zaslané reporty a ohlasy k zapasům, udělená bodování v sekci „Hodnocení zápasů a hráčů“ a bezchybné „tikety“ v rubrice Expert tip / Tip liga. Co nevidět do výčtu aktivit přídáme ješte novinku Online reportů. Bodová dotace za jednotlivé aktivity se může a bude v průběhu roku měnit, zejména s ohledem na novinky, které budeme postupně na webu prezentovat. Zatím body ješte nevidíte přímo ve svém uživatelském profilu, ale jejich stav tam brzy přidáme spolu s výčtem transakcí, abyste věděli, kolik a za co jste přesně body získali.

 

Bodové dotace pro jednotlivé typy aktivit a podrobná logika přidělování bodů

 

Nahrané fotografie: Maxímální počet získaných bodů je 350 za jeden zápas/galerii. Prvních padesát fotek je násobeno koeficientem 3, dalších 50 koeficientem 2 a třetí 50 koeficientem 1. Další fotky nad počet 150 už body za nahrání nepřinesou, nicméně vám nicméně mohou pomoct získat bonus za nejsledovanější galerie týdne. To je extra položka, kterou můžete ovlivnit tím, že zápas nebo přímo vaší galerii (viz adresa na sdílení galerie přímo vešem profilu) budete sdílet na sociálních sítích a jinde na internetu.

 

Zaslané reporty a hlasy k utkání: Podle informační kvality, stylu, délky a včasností zaslaného textu je dotace téhle aktivity v rozmezí 10 až 250 bodů.

 

Expert tip / Tip liga: Zde získávate body za expert tipy v soutěži, ve kterých se odehrála všechna utkání daného kola a vy jste natipovali všechny z nich správně, tedy za tzv. bezchybné tikety. Tohle už znáte a není to žádná novinka. Kromě toho, že tyhle bezchybné expert tipy slosováváme každý měsic, od 1.3. 2023 se vám za ně započítávají také body do nového systému odměn za aktivity. Přisun bodů za zmíněnou aktivitu je zatím bez omezení, ale pravděpodobně zde budeme limitovat v blízké budoucnosti maximální počet získaných bodů za jeden týden/měsíc. Dotace bodů odpovídá celkovému počtu utkání, které tiket obsahoval, tj. zapasů hracího kola soutěže. Bezchybný tiket se 3 zápasy znamená 50 bodů a s každým dalším zápasem na tiketu body stoupají na 75, 100, 150, 250, 350 a 450.

 

Hodnocení výkonu týmů, hráčů, rozhodčího, trávníku, piva, klobásy, zázemí atd.: Tady platí, že za každé vyplněné hodnotící kritérium získáváte 4 body. Vyhrazujeme si ovšem právo odebrat body za falešná hodnocení, nebo bez zjevné snahy o základní objektivitu. Hodnocení není a nebylo myšleno, abyste se například mstili rozhodčímu za to, že vás soupeř sportovně „přejel“. Zkuste se naopak vcítit do role experta, který chce ostatním dát najevo, jak to s výkonností všech zúčastněných bylo. Hodnoťte raději až s odstupem a chladnou hlavou, protože účelem hodnocení je v dlouhodbém hledisku sledovat trendy a poukázat na ně. Například pro trenéry je to skvělá možnost, jak si hodnotit svoje ovečky a mít o tom zpětně záznam. Nebo si označit dobrým hodnocením nebezpečné hráče soupeře a tyhle informace později zužitkovat. Pamatujete, že pokud přidáte k hodnotícímu kritériu komentář, zobrazí se jednotlivé body i veřejně. Komentáře ovšem vítáme v připadě, že hodnotíte rozhodčí, protože konstruktivní a hlavně okomentované hodnocení může velice pomoct i samotnému rozhodčímu, aby se do budoucna chyb vyvaroval, stejně jako ho můžete pochvalit za perfektní výkon!

 

Přehled dostupných odměn s jejich bodovou hodnotou a průběžné pořadí na prvních 100 místech najdete v galerii!

Než dojde na samotné rozdělování odměn, můžete si prohlédnout, jaké konkrétní spotřebiče od Hisense jsou v banku a začít vyměřovat místo v obýváku či kabině, aby se vám tam třeba ta nová televize vešla.

 

V bodovém přisunu zatím všechny válcuje Nikol K., která vede i mezi fotografy v počtu nahraných fotografií. Nejen my v redakci jsme zvědaví, jestli její prvenství vydrží i příští měsíc a hlavně kolik dalších z vás se příblíží na dostřel těm nejhodnotnějším cenám. Záleží samozřejmě jen na tom, kam míříte! Jestli je to elektronika, nebo jen třeba soudek piva. Každopádně bodu je ve hře ještě velká spousta, tak si se sbíraním pospešte, ať vám vaší oblíbenou odměnu nevyfoukne někdo jiný. 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou