Bořek Dočkal se vrací do hry! Koho posílil?

0

Čtyřiatřicetiletý bývalý reprezentat Bořek Dočkal hlásí návrat na fotbalové trávníky! Do řad Olešníka, týmu z jihočeského krajského přeboru, ho zlákal David Lafata! Dočkal nastoupí už příští týden.

Bořek Dočkal prožil bohatou kariéru. Odstartoval ji ve Slavii, upozornil na sebe v dresu Slovanu Liberec, aby si pak vyzkoušel angažmá v Turecku a Norsku. Po návratu do Čech se stal oporou pražské Sparty, do které zamířil po vyzkoušení si čínské superligy a americké MLS ještě jednou. Po minulé sezóně se rozhodl ukončit svou profesionální kariéru.

 

Svůj poslední soutěžní zápas tak odehrál před necelým rokem. Pro pořad Repre talk se nedávno svěřil, jak se mu aktuálně daří: „Žiju naplno. Hodně sportuju, snažím se trávit čas s rodinou a prožít s dětmi jejich dětství. Taky hodně cestujeme. Jsem v životní fázi, kdy se snažím dělat jen věci, které mě baví. Žiju jinak, než jak jsem žil doteď. Snažím se získávat nové zkušenosti a zážitky." A zdá se, že se Dočkalovi přece jen zastesklo po fotbale.

 

Olešník, druhý tým jihočeského krajského přeboru, totiž oznámil, že právě Dočkal se stal jeho posilou. Je za tím určitě kamarádství Bořka Dočkala s bývalým spoluhráčem ze Sparty, Davidem Lafatou. Ten v Olešníku po konci kariéry zakotvil, v této sezóně vstřelil už jedenáct branek. A teď dostane dvorního nahrávače. Bořek Dočkal v dresu Olešníka nastoupí už ve středečním mistrovském zápase. 

 

Olešník láká na start hvězdné posily na svém facebooku:

"Milí příznivci našeho klubu i fotbalu obecně. Rádi bychom Vás tímto pozvali na středeční utkání (26. 4.) na domácí půdě proti mužstvu SK Rudolfov. V našem dresu si totiž premiéru v krajském přeboru připíše nová věhlasná posila, Bořek Dočkal! Přijďte se tedy pokochat spoluprací dvou bývalých opor AC Sparta Praha "Lafiho" s "Dočkim" a podpořit náš tým na cestě za třemi body."


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou