NEJ VÍKENDU: Hradecká Olympia slavila postup do druhé ligy. Teď drtí soupeře v nejnižší soutěži

0

Co zajímavého se událo o víkendu na fotbalové mapě České republiky? Máme za sebou další stovky a stovky zápasů, na fotbalunas.cz vám z těchto duelů servírujeme to nejzajímavější! Kdo je za víkend králem střelců republiky a kde odcházeli hráči s ostudou?

DEBAKLY VÍKENDU

DOMA: 17:0 TJ Sokol Mladotice B - TJ Svornost Hvozd Hvozd (Plzeň - Sever | III. třída). Hvozd je otloukánkem plzeňské třetí třídy, ale takovýhle náklad ještě dosud nedostal... 

VENKU: 0:16  TJ Sokol Cerekvice - FC Olympia Hradec Králové (III. třída HK). Hradecká Olympia po úspěšných letech musela začít úplně od nuly, z té nejnižší soutěže. A její soupeři ve III. třídě za to asi moc rádi nejsou. Olympia dosud vyhrála všechny zápasy, skóre má 136:18.

 

STŘELEC VÍKENDU -  8 BRANEK

Radek Korba má zkušenosti z daleko vyšších soutěží, za Olympii nebo Převýšov hrál třeba v ČFL. Rozhodl se ale pomoci po restartu Olympii a osm gólů nasázel ve výše zmíneněm výprasku Cerekvice.

 

NÁVŠTĚVA VÍKENDU - 621 diváků

Žižkov zkrátka patří výše, než do ČFL. Po minulé remíze se Souší teď znovu najel na vítěznou vlnu, má už dvacetibodový náskok a je již pouhou teorií, že by snad přišel o postup z prvního místa.

 

PŘESTŘELKA VÍKENDU - Domácí přišli o pohodlný náskok

Moravičany a Lukavice se utkaly v šumperské III. třídě. Po půli vedl domácí celek dva nula a když dvěma rychlými góly zkraje druhého poločasu upravil už na 4:0, zdálo se být tozhodnuto. Hráči Lukavice se ale nevzdali. Během 23 minut vstřelili čtyři góly a srovnali se soupeřem krok. A dokázali zareagovat i na domácí gól z 88. minuty, když na 5:5 vyrovnali hosté v 90. minutě! Po penaltách ale přece jen byli šťastnější domácí, kteří získali bonusový bod, byť je zápas celkově asi bude chvíli strašit ze spaní...


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou