Přispívejte na fotbalunas.cz a získejte jednu z nachystaných cen! A ve hře jsou i parádní odměny od Hisense pro Hráče kola!

0

Registrovaní uživatelé, kteří nám nasdílí své fotografie, reportáž nebo třeba hodnocení, se mohou těšit na atraktivní ceny od Telly. Dále se již rozeběhla soutěž o hodnotné ceny pro všechny zvolené výherce z HISENSE sestav kol! A do třetice můžete vyhrát i díky naší tipovačce, za bezchybný tiket můžete získat cenu od Pivovarů Lobkowicz.

1. SOUTĚŽ - ZASÍLÁNÍ OBSAHU

Na tři kliknutí máte jako registrovaný uživatel na fotbalunas.cz možnost všechny informace, jako jsou fotky z utkání, reportáže nebo třeba vaše hodnocení zápasů, jednoduše sdílet s fanoušky fotbalu (více zde). A pozor! Máte šanci získat za svou aktivitu atraktivní odměnu od Telly - a to v podobě ročního předplatného internetové televize Telly

  

VYHRAJTE ROČNÍ SMLOUVU OD TELLY NA DOMA I DO KLUBOVNY

O co tedy hrajete, když nám pošlete výše uvedený obsah? Je to Roční předplatné balíčku "Sport" v rámci internetové TV. Navíc můžete připojit až čtyři zařízení současně, není tedy problém sledovat sportovní přenosy ve vaší fotbalové hospůdce, klubovně a zároveň i doma.

 

Sledujte perfektně vyladěnou sportovní nabídku v HD kvalitě s množstvím televizním programů. Balíčky Sport online jsou dostupné okamžitě a pouze přes Telly aplikace (Samsung Smart TV, LG TV, Android TV/STB, Apple TV, Xbox, chytré telefony iOS, Android, Windows 10 nebo webový prohlížeč). Jsou ideální volbou pro všechny sportovní fanoušky.

 

Nalaďte se na ty nejlepší sportovní zážitky. Sledujte ostré bitvy v UFC, fotbalová dramata v Champions League, německé Bundeslize, španělské LaLize, italské Serii A nebo francouzské Ligue 1 s hvězdným Messim.

 

SOUTĚŽNÍ KATEGORIE

Platí jednoduché pravidlo, díky kterému svojí šanci na výhru můžete snadno znásobit. Fotogalerie nebo další obsah můžete poslat z libovolného množství zápasů, které se v daném měsíci hrají kdekoliv po celé ČR. Nemusíte se tak omezovat jen na zápasy vašeho týmu. A v jakých kategoriích se můžete zapojit do soutěže?

 

Kategorie č. 1)  Pošlete na fotbalunas.cz jako registrovaný uživatel fotogalerii k zápasu (za galerii se počítá alespoň 10 neopakujících se fotek ze soutěžního utkání, které zachycují primárně dění na hřišti).

 

Kategorie č. 2)   Pošlete reportáž ze zápasu (minimum je 300 znaků, text musí být psaný pokud možno objektivně a popisnou formou. Osobní názory a vyjádření v reportáži uvádějte formou citace osoby, která je poskytla)

 

Kategorie č. 3)  Pošlete ohlas k zápasu (citace názoru trenéra, vedoucího mužstva nebo například kapitána)

 

Kategorie č. 4)   Ohodnoťte na fotbalunas.cz jednotlivé zápasy (zajímají nás především výkony rozhodčích, ale také úroveň zápasu a výkony jednotlivých hráčů. Počítat se budou pouze přispěvky s krátkým slovním hodnocením výkonu rozhodčího – proč dáváte a jakou známku. Nebojte se rozhodčího pochválit za skvěle odřizené utkání. Redakce si vyhrazuje právo vyřadit z losování hodnocení, která budou evidentně napravdivá, nebo bez zjevné snahy o objektivitu.)

 

CENY

Za první a druhou kategorii z výše uvedených čtyř aktivit na fotbalunas.cz budeme každý měsíc (tedy duben, květen a červen) vyhlašovat dva vylosované výherce (jednoho z každé kategorie), kteří se daným způsobem v předmětném měsíci na fotbalunas.cz zapojí. Za třetí a čtvrtou kategorii to bude vždy jeden vylosovaný výherce dohromady. Celkem tedy tři výherci měsíčně! Výherce oznámíme vždy v nových článcích na webu.

  

Tak do toho, těšíme se na vaše příspěvky a hodnocení utkání!

 

2.  SOUTĚŽ S TIPOVAČKOU

Vždy od úterý mohou uživatelé fotbalunas.cz tipovat výsledky nadcházejícího kola. Některým tipérům se dokonce povede odhadnout celé kolo určité soutěže bez jediného zaváhání. A právě takové odměňujeme. Každý, kdo v daném měsíci odešle bezchybný expert tip, se dostává do měsíčního slosování o ceny

 

3. SOUTĚŽ - CENY PRO HRÁČE KOLA OD SPOLEČNOSTI HISENSE

Výherci Hisense hráče kola a nejaktivnější přispěvovatelé na webu získají odměny za 200 tisíc korun. Jak parádní ceny od Hisense na fotbalunas.cz vyhrát? Protože se Hisense stává oficiálním partnerem oblíbených Sestav kola (a rovněž Sestav roku a Sestav podzimu), právě jejich vítězové se mohou těšit v průběhu celého roku 2023 na hodnotné ceny. Každý měsíc z vítězů sestav kola vylosujeme výherce, na kterého bude čekat například 4K televize. Je tu tedy další motivace se do sestavy kola nejen dostat, ale také vyhrát hlasovaní. Řekněte fanouškům v klubu, že Hisense a fotbalunas.cz budou rozdělovat ceny v hodnotě 200 tisíc korun a že se tedy vyplatí třeba o takovou televizi v hlasování rozhodně zabojovat. Do klubovny či fotbalové šatny se nová QLED televize nebo pořádné ozvučení vždycky hodí. 

 

Hisense se zároveň stává prvním partnerem konceptu odměn za aktivity na webu fotbalunas.cz. A to znamená další balík cen, které na vás čekají. Televize, soundbary a jiné elektronické spotřebiče můžete vyhrát tedy nejen jako hráč kola, ale také se k nim přiblížit svojí aktivitou na webu. Novinkou roku 2023 bude, že najdete ve svém uživatelském profilu bodové konto, na které se vám budou automaticky načítat body za posílání fotek ze zápasů, reportů nebo ohlasů.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou