Našli se další stoprocentní tipéři. Ukážete se i vy?

0

Vždy od úterý mohou uživatelé fotbalunas.cz tipovat výsledky nadcházejícího kola. Některým tipérům se dokonce povede odhadnout celé kolo určité soutěže bez jediného zaváhání. A právě takové odměňujeme. Každý, kdo v daném měsíci odešle bezchybný expert tip, se dostává do měsíčního slosování o ceny! 

Již tradičně můžete na našem webu tipovat výsledky každého kola každé soutěže v České republice. I na jarní část sezóny 2022/2023 jsou pro tipéry fotbalunas.cz nachystány ceny v podobě voucherů od Pivovary Lobkowicz! Tak s chutí do toho, vždy od úterý se otevírá tipovačka na následující kolo. 

 

Výhru budou moci vítězní tipéři využít v e-shopu Pivovarů Lobkowicz. Výherce vyhlásíme za měsíc duben, květen a červen, losovat vždy budeme z tipérů, kteří za daný měsíc v jakékoliv soutěži odeslali svůj expert tip, kterým správně odhadnou výsledky všech zápasů.

 

Uživatelé, kteří v minulém kole odeslali v některé ze soutěží České republiky bezchybné tikety (zařazeni budou do soutěže k měsíci dubnu):

Jiří Kubíček

Jan Bulant

- Tomáš​ Křivský

- Radek Hruška

- Patrik Macháček

- Ondřej Doležal

- Jiří Klik


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou