NEJ VÍKENDU: Žižkov má namířeno k bleskovému postupu do druhé ligy

0

Co zajímavého se událo o víkendu na fotbalové mapě České republiky? Máme za sebou další stovky a stovky zápasů, na fotbalunas.cz vám z těchto duelů servírujeme to nejzajímavější! Kdo je za víkend králem střelců republiky a kde odcházeli hráči s ostudou?

NÁVŠTĚVA VÍKENDU - 680 diváků

Když hraje Žižkov doma, je velká šance, že se v našem přehledu největších návštěv, do kterého zařazujeme kluby od třetích lig níže, objeví. Tentokrát i studené počasí zapříčinilo, že na Viktorku dorazilo sice jen necelých sedm stovek fandů. Ale ti nebyli zklamáni, Žižkov porazil Chlumec, tabulku vede o dvacet bodů a nebude nejspíše dlouho trvat, než bude moci oslavit předčasný postup do druhé ligy.

 

DEBAKLY VÍKENDU

DOMA: Sokol Mšené Lázně - Předonín 18:0 - V litoměřické III. třídě se domácí s Předonínem nemazlili, v každém poločase dali po devíti brankách.

VENKU: Bařice - Lutopecny 1:14TJ Sokol Těšany B - TJ Rajhradice B 1:14

  

DIVOČINA VÍKENDU - 4 ČERVENÉ KARTY

 TJ Heřmanova Huť versus TJ Slavoj Žihle. V jinak celkem klidném zápase se do sebe v 68. minutě pustila čtveřice hráčů a sudí trestal. V žádném jiném zápase víkendu v České republice čtyři červené karty přijít nemusely.

 

STŘELCI VÍKENDU - 8 BRANEK

Tomáš Juraš byl hlavní střeleckou hvězdou již zmíneného zápasu Sokolu Mšené Lázně. K výprasku soupeře přispěl hned osmi góly!

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou