NEJ VÍKENDU: Kanonýr z týmu složeného z hráčů různých národností dal 8 gólů!

0

Co zajímavého se událo o víkendu na fotbalové mapě České republiky? Máme za sebou další stovky a stovky zápasů, na fotbalunas.cz vám z těchto duelů servírujeme to nejzajímavější! Komu se povedl parádní obrat, kdo je za víkend králem střelců republiky a kde odcházeli hráči s ostudou?

NÁVŠTĚVA VÍKENDU – 496 diváků

Největší návštěva víkendu v České republice tentokrát přišla na utkání ČFL mezi FK Loko Vltavín - FK Admira Praha. Domácí vyhráli díky Maoineho brankám 2:1, rozhodčí uvedl do zápisu počet bezmála pěti set diváků.

 

DEBAKLY VÍKENDU

DOMA: 

Starý Petřín - SK Vranov n. D. 12:0

FK Stará Bělá - FC SLAVIA Michálkovice B 12:0

 

VENKU: TJ Jezeřany-Maršovice - Rakšice 0:10 

 

PŘESTŘELKA VÍKENDU – TŘI MINUTY NA JEDEN GÓL

Utkání mezi TJ Baník Modlany B a Polerady mělo skutečně bleskový úvod, v 18. minutě byl stav už 4:2! Pak hosté sice otočili na 5:4, nakonec domácí vyhráli 6:5.

 

DIVOČINA VÍKENDU - 14 KARET, Z TOHO 4 ČERVENÉ

Zápas I.A sk. B Zlínského kraju mezi Kunovicemi a Hlukem skončil 1:1. V žádném jiném zápase rozhodčí neukázal tolik karet. K deseti žlutým přidal i čtyři červené. Pouze jednu z nich ale tasil přímo bez předchozího žlutého napomenutí, to totiž hráč připravený na lavičce totiž praštil v průběhu druhé půle do krytu lavičky a sudím nadával.

 

STŘELEC VÍKENDU - 8 BRANEK 

OIeksand Koval se blýskl v I.B třídě Prahy parádním kouskem. Při výhře 10:1 Mezinárodního svazu mládeže nasázel do sítě Sokolu Písnice hned osm branek. Jeho tým spadá pod spolek založený v roce 2007, který má za cíl podporovat kulturní, sportovní a vědecké činnosti mládeže v oblastech Česka, Ruska, Ukrajiny a Kazachstánu. Soupiska týmu je tak tvořena hráči cizích národností. Tým je v I.B zatím na čtvrtém místě.

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou