Miřetice se budou snažit dotáhnout na vedoucího lídra z Načešic

0

Osmi bodový náskok Načešic před Miřeticemi nemusí vůbec nic znamenat.

Jaká byla příprava do jarní části sezóny?

Příprava pro nás začala 14. ledna, kdy jsme měli společné dva tréninky týdně s A týmem Miřetic. Pro začátek jarní přípravy nás čekali tři týdny fyzické tréninky formou výběhů po okolí. Potom jsme postupně začali chodit na novou umělou trávu vedle fotbalového hřiště. Před dvěma týdny jsme odehráli první přátelské utkání v Chotěboři proti Ždírci nad Doubravou B, které pro nás skončilo výhrou 2:1. Druhé přátelské utkání proběhlo na domácím prostředí proti celku z A. třídy a to se Skutčí A, ale bohužel tento zápas vyšel lépe hostujícímu týmu výsledkem 2:4. Nicméně tento zápas měl úroveň a to je pro nás důležité. Už se nemůžeme dočkat na první mistrovské utkání sezóny, které se odehraje na hřišti Heřmanova Městce.

 

Přivítali jste do týmu nějaké posily?

Důležité je zůstat ve stejném rozpoložení, jako tomu bylo doteď. Jsme silný tým, který dokáže hrát skvělý fotbal a není za potřebí přivádět nové posily.

 

Jaké jsou vaše cíle do jarní části soutěže?

Cíle jsou takové, že chceme pokračovat v tom, co jsme na podzim začali a uvidíme, kam to jako tým dotáhneme. Samozřejmě se budeme snažit dotáhnout vedoucí mužstvo ligy a zdramatizovat, tak konec sezóny.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou