Po nepovedené podzimní části si Krouna uvědomila, že je potřeba zabrat

0

Krouna nemá, co ztratit, proto se do jarní části sezóny skvěle připravila a doufají, že se v lize udrží.

Co pro váš tým znamenala jarní příprava?

Každý z nás věděl, že na tom nejsme vůbec dobře. Proto přišel čas s tím něco udělat. Část týmu se od podzima ani nezastavila a trénovala, co to šlo. Zbytek týmu se připojil 6. března, kdy začala oficiální část jarní přípravy. Tréninky probíhaly 3x týdně. Ve středu a v pátek jsme trávili čas v hale, kde byl, takový klasický trénink, jako je bago, příhrávky a nějaký ten sprint. V neděli se trénink konal venku, jelikož jsme si dávali krátké výběhy. Musíme pochválit našeho kondičního trenéra Libora Peška, který nás skvělou přípravou motivoval na další zápasy.

 

Odehráli jste nějaká přípravná utkání?

Ano, protože se musíme připravit na začátek sezóny, který pro nás bude nesmírně důležitý, proto jsme na nic nečekali a vlétli do toho naplno. První přátelské utkání jsme sehráli 4. března proti týmu z Vítanova, který se odehrál na umělé trávě v Litomyšli a skončil remízou 0:0. Poté za týden, nás čekalo již tradiční víkendové soustředění v Daňkovicích, kde jsme absolvovali náročné běhy až na Buchtův kopec. Před prvním mistrovským utkáním bylo odehráno poslední přátelské utkání proti týmu z Čisté, který jsme na domácím hřisti porazili těsným výsledkem 2:1

 

Máte pro tuto sezónu nějaké cíle?

Jediné, co nás zajíma je, udržet se v okresním přeboru a stoupnout v tabulce někam výše.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou