Chrast pomocí jarní přípravy nechce zaspat začátek sezóny

0

Po nevydařeném konci podzimní části se Chrast snaží udělat vše proto, aby se nemuseli obávat sestupu.

Jak u vás probíhala příprava na jarní část?

Tréninky probíhaly v počtu maximálně deseti hráců. Snažili jsme se scházet pravidelně každé úterý a pátek. Úterní tréninky probíhaly povětšinu v hale, kde jsme se zaměřili spíše na silový trénink. Pátek jsme věnovali spíše hře s balónem. Byly naplánované 3 přípravná utkání, jenže kvůli marodce a pořádání plesů se uskutečnil jen jeden a to proti Bítovanům, který jsme prohráli 1:4.

 

Zkusili jste někoho přivést nebo naopak někdo odešel?

Přivedli jsme bývalého fotbalistu z Chrudimi Miloše Rejfka. Odešel od nás Vilém Steklý, který přestoupil do Skutče, ale měla by za něj přijít ješte náhrada. Poté u nás skončil s hostováním Jaroslav Chour a Lukáš Čoček, ale pro nás dobrá zpráva, že se nám vrací z Rosic Tomáš Kratochvíl a Jan Tatíček. Jakub Hruby, který si přivodil zranění, tak do zbytku sezóny nenastoupí.

 

Máte s týmem nějaké cíle?

Hlavním úkolem pro nás je se udržet a nesestoupit, ale také musíme zlepšit naši hru, aby nás to bavilo.

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou