HVĚZDY V PRALESE: Lafatovy góly rozhodly

0

 

Dříve bavili diváky na velkých stadionech v nejvyšších soutěžích. Nyní, po vrcholu kariéry, se dále udržují v kondici a na různých úrovních si stále chodí kopnout. Nebo jde o známé osobnosti, ať už zpěváky či moderátory. Několik desítek známých jmen na fotbalunas.cz sledujeme. Komu se nejvíce dařilo o uplynulém víkendu?

David Lafata válí v dresu Olešníka v jihočeském krajském přeboru. Jeho tým tentokrát vyhrál 2:0 ve Strakonicích a můžete hádat, kdo výhru zajistil. Lafata se trefil v 69. a 85. minutě, když proměnil oba své úniky proti brankáři.


Filip Hološko, bývalý slovenský reprezentant, hraje za Úvaly v I.A třídě. Jeho gól na 2:0 nakonec na výhru nestačil, Dolnobousovský SK totiž ve druhé půli stav vyrovnal.


Trefil se i pětatřicetiletý bývalý slávista a český reprezentant Milan Černý. Kosoři k bodům nepomohl, ta podlehla ve středočeské I.A třídě Podlesí 4:6.


V ČFL se tentokrát neprosadil Miroslav Stoch. Do zápasů nastoupili třeba Miroslav Slepička, Patrik Gedeon, Tomáš Vlasák, Mario Holek nebo Jan Šimák, ale do statistik se žádným způsobem nezapsali.

Bývalý profík viděl o víkendu také červenou, a to Egon Vůch v dresu domažlického béčka, když chytil soupeře pod krkem. Se žlutým napomenutím odešel ze zápasu svého Xaverova Karel Piták.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou