Přestupová bomba! Do Lovčic míří známé fotbalové jméno

0

Lovčice, které se momentálně nachází na 10. místě okresního přeboru Královehradecka získaly velmi zajímavou posilu do zadních řad. Již v prvním jarním kole by za ně mohl nastoupil bývalý hráč West Hamu, Fiorentiny a sparťasnká legenda Tomáš Řepka!

„Mám pro vás novinku. Z nabídek, které byly, jsem si jako hráč vybral SOKOL LOVČICE,“ uvedl Řepka na svém instagramu.

 

Proč si vybral právě Lovčice? „Prioritou je pro mě studium A licence a tohle bude doplněk. V okolí je navíc spousta rybníků a i to hrálo svoji roli, ať se to někomu líbí nebo ne. Jsem rybář a takhle spojím to co miluji dohromady“ prozradil rovněž na svém instagramu bývalý reprezentant, který naposledy působil v TJ Sokol Červené Janovice, se kterými se rozloučil na své poměry stylově, a to obdrženou červenou kartou za vulgaritu vůči rozhodčímu.

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou