Kuchtův gól měl platit. Co kontroverzní penalta v Olomouci nebo Fantišova ruka?

0

Ve 21. kole se opět udála řada diskutabilních situací, které rozproudily vlny nevole nejen na sociálních sitích. Jak tyto situace vyhodnotila Komise rozhodčích Fotbalové asociace České republiky? Kde se chybovalo a kde se naopak rozhodčí rozhodli správně?

Komise rozhodčích řešila 9 situací, hned 4 z toho ze zápasu Zlín - Sparta. Řešila se Fantišova ruka, Zeleného ruka, malá domů a Kuchtův gól z ofsajdu. První tři situace byly podle Komise rozhdočích posouzeny správně, pouze gól Jana Kuchty ze 75. minuty měl být uznán.

 

Zápas Bohemians se Zbrojovkou Brno přinesl 3 situace, které Komise rozhodčích řešila. Puškáčova ruka před gólem, ofsajd při gólu Zbrojovky i nenařízená penalta pro Brno po ruce hráče Bohemians, která byla mimo hrací plochu. To vše posoudili rozhodčí správně. Zde tedy bez chyb.

 

V Mladé Boleslavi byla správně nařízena penalta proti domácímu týmu, když Suchomel zahrál ve vápně rukou. Správně byla nařízena penalta i v Olomouci. Tam nařídil sudí Nehasil pro domácí pokutový kop v 97. minutě za stavu 1:2 po faulu na Chytila. Sám faulovaný penaltu proměnil, a Olomouc tak remizovala s Pardubicemi 2:2

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou