Tomičovi již jaro bez fotbalu nehrozí! Míří do Slavie, kde se ale dlouho neohřeje

0

Hrozilo mu, že si na jaře nezahraje. Dlouho se jednalo o tom, jestli se transfer uskuteční v zimě nebo v létě. Nakonec se Slovácko se Slavií na přestupových podmínkách dohodlo a Tomič podepsal ve Slavii smlouvu do června 2026. 

„Naskytla se příležitost získat zajímavého perspektivního hráče před koncem smlouvy. Aby měl Michal herní praxi, stráví první půlrok na hostování v Mladé Boleslavi. Doufáme, že naváže na svůj zdařilý podzim ve Slovácku, kde podával výborné výkony na domácí scéně i v Konferenční lize. A od léta si vybojuje místo v kádru Slavie,“ uvedl pro klubový web sportovní ředitel Jiří Bílek.

 

Třiadvacetiletý Tomič je univerzálním hráčem na pravou stranu hřiště, nastupuje hlavně v obraně. Jako dorostenec si zkusil angažmá v prvoligové italské Sampdorii, odkud se vrátil zpět na Slovensko do Žiliny.

 

„Budu se chtít malými kroky přiblížit k filozofii Slavie. Bavil jsem se o tom i s Vencou Jurečkou, vím, jak je to náročné. O něčem jiném, než tomu bylo na Slovácku. Postupnými kroky se chci dostat k tomu, abych byl pro Slavii platným hráčem a mohl oblékat sešívaný dres,“ uvedla pro klubový web nová slávistická posila.

 

 

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou