Sáček si vyzkouší zahraniční angažmá, míří do polské Ekstraklasy

0

Odchovanec Sparty si poprvé v dospělé kategorii vyzkouší angažmá mimo Letnou, a to dokonce v zahraničí. Mluví se o zájmu polského týmu Jagiellonia Białystok, kde hrají i bývalý hráč Sparty či Mladé Boleslavi Tomáš Přikryl nebo Tomáš Pospíšil, který hájil barvy Sigmy Olomouc nebo Jablonce.

Podle polského novináře Jakuba Seweryna má ještě dnes podstoupit Sáček v 15. týmu polské ligy zdravotní prohlídku. 26letému středopolaři končí v létě ve Spartě smlouva a ze sestavy Letenských se vytratil. Dávalo by tedy pro všechny strany smysl, pokud by se přestup usketečnil už nyní.

 

Sáček, který může mimo středního záložníka zahrát také krajního obránce, naskočil v této sezóně pouze do 5 zápasů ve Fortuna lize a 4 zápasů ve druhé lize za B tým. Na ligový gól čeká od sezóny 19/20. Celkově nastoupil do 157 ligových zápasů s bilancí 3+13.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou