Vaclík na poslední chvíli mění působiště. Bude působit v Anglii

0

Český reprezentační brankář Tomáš Vaclík mění působiště. 33letý rodák z Ostravy se upsal Huddersfieldu Town, který hraje druhou nejvyšší anglickou ligu - Championship. 

Vaclík před rokem a půl vyměnil Andalusii za Řecko, když přestoupil ze Sevilly do Olympiacosu Pireus. Zkušený brankář s více než 50 starty za národní tým ale od října laboruje s ramenem, které ho nepouští mezi tři tyče.

V zimní pauze se v jednu chvíli mluvilo o přestupu do holandské Eredivisie, konkrétně do AZ Alkmaar. Z toho ale, právě kvůli Vaclíkovo zdrví, sešlo.

Pár minut před uzávěrkou přestupů ale oznámil druholigový Huddersfield Town posilu mezi tři tyče, která by měla zachránit tento celek ve druhé lize. Huddersfieldu totiž patří 22. místo z 24, což by nyní znamenalo sestup. Vaclík aspol. ale mají ještě 19 zápasů na zvrácení nepříznivého postavení v tabulce.

Přestupovou částku se kluby rozhodly nezveřejňovat, smlouvu podepsal pouze do konce sezóny a na zádech bude nosit číslo 1.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou