Slavia opět loví ve Skandinávii

0

O čem se dlouho mluvilo se dnes stalo skutečnosti. Slavia získala norský talent Christose Zafeirise z Haugesundu. Půjde cestou Alexandra Baha nebo Emila Madsena? Dle informací iSport Slavia za novou posilu zaplatí okolo 50 milionů korun. 

Věříme, že Christos bude pro Slavii platnou posilou. Je mu devatenáct let, už tak zajímavé fotbalové dovednosti bude moci u nás ještě zdokonalit. Doufáme, že půjde ve stopách Alexandera Baha a Aihama Ousoua, kteří se na naše prostředí perfektně aklimatizovali. Věříme, že získáváme typologii hráče, rychlého a důrazného záložníka, která trenérskému týmu umožní ještě víc variovat při tvoření sestavy. Chci poděkovat agentu Christose i Hagesundu za náročné, ale korektní jednání,“ říká pro klubový web sportovní ředitel Slavie Jiří Bílek.

 

Norský reprezentant s řeckými kořeny podepsal ve Slavii smlouvu do roku 2027.

 

„První pocity jsou skvělé. Nemůžu se dočkat, až začnu. Slavia je skvělý klub, mám radost, že jsem tady a těším se na zkušenosti, které tu získám,“ uvedl pro klubový web devatenáctiletý norský záložník. Na otázku, s jakými ambicemi do klubu přichází odpověděl v prvním rozhovoru takto: „Můj osobní cíl je ukázat lidem, že jsem dobrý hráč. Ukázat, že můžu hrát od začátku a být důležitým hráčem týmu. Týmové cíle jsou vždycky se snažit vyhrávat, dostat se do Ligy mistrů a hrát v Evropě. Taky vyhrát ligu a pohár.“

 

Zafeiris se v Slavii potká s Igohem Ogbuem, se kterým se potkával v norském lize. 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou