Florin Nita si opět zachytá nejvyšší soutěž

0

Bývalá brankářská jednička Sparty po pěti letech mění působiště. Na jaře bude působit v Pardubicích. Zde již stihl první trénink a v neděli si možná odbude premiéru proti Liberci, dokáže zkušený gólman pomoci se záchranou? 

„Všichni si uvědomujeme, že máme ve FORTUNA:LIZE nejmladší kádr. Řešili jsme to s trenéry i s kolegou Martinem Shejbalem a chtěli jsme do Pardubic přivést zkušeného hráče do osy týmu. Nakonec přichází Florin Niță, který dorazil ze Sparty, kde měli brankářský přetlak a jemu navíc na Letné končí smlouva. O jeho kvalitách jsme přesvědčeni, dokonce věříme, že je to jeden z nejlepších gólmanů v lize", uvedl pro klubový web sportovni ředitel FK Pardubice Vít Zavřel. 

 

„Jsem šťastný, že jsem dostal od Pardubic příležitost vrátit se do herního vytížení. Myslím, že jsem udělal dobrý krok ve své kariéře. Doufám, že týmu pomohu co nejvíce a platí to i naopak. Vím, že Pardubice nyní nejsou v ideální situaci. Budu pro Pardubice odvádět maximum toho, co ve mně bude. Udělám všechno pro to, aby Pardubice zůstaly ve FORTUNA:LIZE,“ uvedl pro klubový web FK Pardubice brankář, který v dresu Sparty nastoupil k 78 ligovým zápasům.

 

Pomohou natolik zkušenosti mladému padubickému týmu se záchrannou? 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou