Matěj Chaluš si vyzkouší další zahraniční angažmá

0

Bývalý kapitán české jedenadvacítky Matěj Chaluš, který si loni v listopadu připsal i první start za reprezentační A-tým proti Faerským ostrovům bude minimálně na jaře působit v Groningenu. Pokud zaujme může dostat smlouvu až na tři roky.

Matěj Chaluš do nejvyšší české soutěže nakoukl již v devatenácti v dresu Příbrami. Odtud poté, jakožto mladý talent přestoupil do Slavie, kde se bohužel neprosadil a putoval po hostováních. V červnu 2019 přestoupil do Slovanu Liberec, kde svoji kariéru opět nastartoval, stal se základním a důležitým členem sestavy. Svými dobrými výkonu zaujal švédský velkoklub z Malmö kam v únoru 2022 přestoupil. 

 

Zde se bohužel členem základní sestavy nestal v lize si připsal 10 startů, poté nastoupil do čtyř zápasů národního poháru a do dvou zápasu v Evropské lize. Nyní má možnost se prosadit v prestižnější Eredivisie. Minimálně na jaře bude nastupovat za Groningen, který se momentálně pohybuje v sestupových patrech tabulky. Dle isport v případě že ve svém novém působišti zaujme může dostat smlouvu na tři roky.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou