Do Viktorky se vrací dlouholetý asistent trenéra

0

Viktoria Plzeň posiluje i na trenérských pozicích. Po třech letech se vrací Zdeněk Bečka, který bude u prvního týmu tabulky působit v roli asistenta trenéra Michala Bílka. Ráno to na svém Facebooku oznámila Jiskra Domažlice, kde Bečka působil jako sportovní ředitel třetiligového týmu, dopoledne to pak potvrdila i Viktoria.

„Rozhodli jsme se rozšířit trenérský tým právě o Zdeňka Bečku, kterého všichni dobře známe a víme, co od sebe můžeme očekávat. V rámci přípravy a zápasů bude mít na starosti primárně videoanalýzu tréninků, zápasů i soupeřů,“ komentoval návrat Zdeňka Bečky sportovní ředitel Daniel Kolář.

 

Zdeněk Bečka v Plzni dělal asistenta v posledních letech hned pěti trenérům - Dušanu Uhrinovi mladšímu, Romanu Pivarníkovi, Miroslavu Koubkovi, Karlu Krejčímu a samozřejmě Pavlu Vrbovi, se kterým následně působil v bulharském Ludogorci a pražské Spartě.

 

"Pro Jiskru je to škoda. Zdeněk je odborník a hlavně prima a fajn člověk. Nejen trenéři, ale i my jsme se od něj měli co učit. Samozřejmě, že mu ale přeji mnoho úspěchů ve staronovém působišti," citoval tým Jiskry Domažlice na Facebooku slova viceprezidenta aktuálně třetího týmu ČFL A Ivana Rybára.

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou