Votroci si v generálce poradili s Lechií Gdaňsk i bez Vašulína a Kubaly!

0

Hradec Králové zvládl poslední utkání na soustředění v Turecku na výbornou! V generálce porazil čtrnáctý celek polské Ekstraklasy Lechii Gdaňsk 3:0, po dvou brankách Koubka a jednom přesném zásahu Gabriela. Trenér Miroslav Koubek chce pro jarní část posílit ofenzívu, spekuluje se o mladém talentu ze Slavie. 

Votroci se k první větší šanci dostali v 9. minutě. Tuto šanci slovenský brankář Kuciak vyrazil na roh. Po rohovém kopu vznikl před jeho brankou závar, ve kterém se nejlépe zorientoval Adam Gabriel, který uklidil míč do sítě.

 

Vstup do druhé půle vyšel Hradeckým dokonale, když hned v úvodu centrovaný míč Gabriela dopravil do sítě Matěj Koubek. Stejný hráč završil na konečných 3:0, když po Smržově pasu přeloboval Kuciaka.

 

Sestava FC Hradec Králové:

Reichl (46. Bajza) – Klíma, Čech (60. Čihák), Leibl (32. Pudhorocký) – Gabriel (80. Hájek), Kodeš (75. Dvořák), Smrž (80. Kutík), Novotný (46. Harazim) – Kučera (38. Jurčenko) – Koubek (75. Trusa), Ryneš (70. Rada).

 

Miroslav Koubek se nejspíše bude muset v úvodu jarní části obejít bez ofenzivního dua Vašulína a Kubalíka. Isport přišel s informací, že Votroci by chtěli na hostování přivést slavistický talent Daniela Šmigu 

 

Hodonocení zápasu - Adam Gabriel

 

 

Hodnocení zápasu - Miroslav Koubek

 

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou