Jablonec posiluje zadní řady!

0

David Hořejš může na jarní část počítat s velmi zajímavým jménem. Jablonec posílí Jan Král, který na jaře bude na severu Čech hostovat z belgického Eupenu, Pomůže Jablonci se záchranou?

Jan Král v létě po třech povedených sezónách v FC Hradec Králové zamířil na hostování do belgického Eupenu, 15. týmu belgické Jupiler Pro League. Na podzim naskočil do sedmi ligových a jednoho pohárového zápasu. Od poloviny října se však na hřiště nedostával. Hostování v Jablonci by tedy mladému obránci prospět.

 

Král dorazil za týmem už na soustředění do Španělska. Dokonce stihl i poslední přátelské utkání proti Puskas Akademie a podílel se tak na výhře svého týmu 1:0.

 

Jablonec měl na jaře probklém se stabilizací obrané řady, hlavně kvůli disciplinárním trestům, ale i zraněním. Král by mohl být tedy důležitým článkem, který vystuží složení stoperů. "Mluvil jsem s trenérem o tom, co ode mě čeká. Chce to do obrany vnést nějaký řád a tohle bude můj cíl, stabilizovat obranu. Samozřejmě to někdy nejde hned, ale budu se od prvního dne snažit to plnit," uvedl Jan Král pro klubový web. Svoje hostování v Jablonci popsal takto:  "Určitě to neberu jako krok zpět. Já můžu pomoct Jablonci a Jablonec může pomoct mě v další kariéře,"

 

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou