Filip Nguyen si vyzkouší exotické angažmá!

0

Martin Svědík přijde o svou brankářskou jedničku. Filip Nguyen míří do Asie. Náhradou za něj by mohla být dlouholetá opora Slovácka Milan Heča, který vypadl z prvního týmu AC Sparta Praha. S informací přišel isport

Filip Nguyen bude chytat ve Vietnamu. V zemi, odkud pochází jeho otec. Novým působištěm současné jednničky Slovácka bude FC Cong An Ha Noi, policejní tým z metropole. Dle isport není zatím jasné, zda Nguyen opustí Slovácko již v zimě nebo až po sezóně. 

 

V Hanoji bude nosit dres s číslem 1 a stane se největší osobností tohoto týmu.

 

Filip Nguyen nedávno poskytl rozhovor pro náš portál. Na otázku zda plánuje zahraniční angažmá odpověděl takto: "Ano, plánuju. Zahrát si někde v Evropě je můj sen. Jak jsem ale řekl předtím - nikdy nevíte, co se stane a co se má stát, to se stane." 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou