Libor Holík se definitivně stal hráčem Viktorie Plzeň

0

Libor Holík přišel minulý rok do Plzně na hostování z Jablonce. Viktoria uplatnila opci, která byla součástí dohody. Krajní obránce podepsal smlouvu na tři roky. Během svého působení v Plzni již dokázal vyhrát mistrovský titul a v Lize mistrů si zahrál proti Interu Milán, Barceloně i Bayernu Mnichov. 

„Libor se ihned po svém příchodu k nám stal důležitou součástí týmu. Skvěle zapadl do kabiny a ukázal, že je velmi platným hráčem. Velký zájem na jeho setrvání v týmu měl i trenérský štáb, takže jsem rád, že je jeho budoucnost na nadcházející tři roky spojena s naším klubem,“ okomentoval přestup pro klubový web Daniel Kolář, sportovní ředitel klubu.

 

V rozhovoru pro klubový web zhodnotil hráč své dosavadní působení ve Viktorii Plzeň následovně: "Získali jsme mistrovský titul, podařilo se nám postoupit do Ligy mistrů. Všechny tyto velké zápasy jsou pro mě nezapomenutelné. Musím se přiznat, že jsem si při příchodu ani neuměl představit, co všechno v tak krátkém čase zažiju. A doufám, že to bude pokračovat, motivaci mám obrovskou a celý tým taky."

 

Holík je odchovancem Slovácka. V nejvyšší soutěši působil také ve Slavii, Karviné, Jihlavě a Zlíně. Ve 144 zápasech si připsal čtyři přesné zásahy.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou