Sparta redukuje kádr! Zúžení se bude týkat i Juliše, kterého čeká první zahraniční angažmá!

0

Na soustředění do španělské Marbelly neodletěli Lukáš Juliš, Michal Sáček, Andreas Vindheim, Florin Nita a Ladislav Krejčí starší. Konkrétně u Lukáše Juliše se mluví o jeho možném přestupu do Španělska, který zdá se být na dobré cestě! S touto informací přišel sport.cz

Bohužel se nejedná o tým z LaLigy, nýbrž o tým z LaLiga2. Lukáš Juliš s největší pravděpodobností zamíří do posledního celku druhé španělské ligy UD Ibiza, který je se 16 body na posledním místě tabulky a na pozice zajišťující záchranu ztrácí devět bodů. 

 

Konkurencí pro něj bude třeba Nolito, hráč, který si Zahrál v Barceloně, Benfice, Manchesteru City, Seville nebo v Celta Vigo. Ovšem ani jemu to na podzim nestřílelo, o čemž svědčí i fakt, že Ibiza má nejméně vstřelených branek v soutěži. Dokáže se Juliš v nové soutěži prosadit a pomůže týmu se záchranou? 

 

Juliš se ve Spartě nedokázal nikdy naplno prosadit, za jeho nejúspěšnější sezóny lze považovat jaro 2019/2020, kdy hostoval v Olomouci a ve dvanácti zápasech se prosadil osmkrát. Na povedenou jarní část navázal i v další sezóně, to už v dresu Sparty, kdy se prosadil dvanáckrát! V dalších sezónách jsme o něm již moc neslyšeli.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou