Sešívání si v jeden den připsali dvě výhry!

0

Slavia si na soustředění v Portugalsku zahrála první přípravné utkání. V pátek sehrála dvojzápas proti Servette, druhému týmu švýcarské ligy. V obou utkáních dokázala zvítězit. V prvním zápase 3:0 a ve druhém 1:0. Po více, než roce se po zranění na hřiště vrátil kapitán Jan Bořil.

V prvním zápase byli Slavisté jasně lepším týmem. Během prvních dvaceti minut si dokázali vytvořit dvě dobré příležitosti, ovšem Traoré ani Usor gólmana Omeragice překonat nedokázali. To se podařilo až ve 22. minutě Lukáši Provodovi, který po krásné přihrávce od Ewertona otevřel skóre. Na zásah Provoda navázal o deset minut později Stanislav Tecl, který z otočky zvyšoval na 2:0. Na konečných 3:0 upravil vlastní brankou Souare.

 

K prvnímu zápasu Slavisté naskočili v této sestavě:

Mandous – Schranz (60. Halinský), Ogbu, Kričfaluši, Oscar – Traoré (60. Talovjerov) – Usor (66. Šmiga), Hronek (80. Bořil), Provod, Ewerton (60. Olayinka) – Tecl

 

Druhý poločas již tolik branek nanabídl. Po bezbrankové první půli nejprve Mick Van Buren neproměnil pokutový kop, svoji druhou šanci už však využl a vystřelil tak Slavii výhru 1:0. V druhém zápase mohli hráči pražského celku porovnat síly s Gaëlem Clichym, který dokázal třikrát vyhrát Premier League a zahrál si za Arsenal i Manchester City.

Ondřej Lingr pro klubový web francouzského hráče ohodnotil následovně: „Je to neskutečný borec, jeho levačka je stále fantastická. Jsou vidět zkušenosti z Premier League i národního týmu. Jsem moc rád, že jsem si proti němu mohl zahrát. Super zážitek.“

 

K druhému zápasu Slavisté nastoupili v této sestavě:

Kolář – Douděra (76. Halinský) , Ousou, Santos, D. Jurásek – Hromada (57. Talovjerov), Ševčík, Jurečka, Lingr, M. Jurásek (67. Šmiga) – van Buren (57. Olayinka)

 

Ohlasy ze zápasů si můžete poslechnout ve videích níže:

 

 

 

 

 

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou