Další ročník Tipsport Malta Cupu je tady! Zúčastní se celek z Německa nebo Rakouska

0

Už dnes začíná 5. ročník Tipsport Malta Cupu. Jaké týmy z  Česka a zahraničí se tradičního zimního turnaji na prosluněné Maltě zúčastní tentokrát? A na jaké televizní stanici budete moci některé ze zápasů sledovat? To vše se dozvíte v článku!

Předminulý ročník Tipsport Malta Cupu hrály 4 týmy a to ve formátu dvou semifinále a následného zápasu o 3. místo a finále.

Minulý rok hrály 4 týmy v klasickém formátu každý s každým. Kdo nasbíral nejvíce bodů, stal se vítězem. Tím byla olomoucká Sigma.

Tento rok je to ale opět jinak. Novinkou je hlavně to, že se turnaje zúčastní hned 6 týmů ze 4 různých zemí. Hrát se budou dvě skupiny. Po skupinové fázi na sebe narazí oba třetí týmy v souboji o celkové páté místo, oba druhé týmy v souboji o bronz a samozřejmě vítězové obou skupin v souboji o první místo.

 

4 ze 6 zápasů základních skupin odvysílá stanice ČT Sport. Ze soubojů o umístění by pak měla vysílat 2 střetnutí.

 

V přiložené galerii najdete medailonky všech 6 účastníků, nejhodnotnějšího hráče týmu, aktuální postavení v tabulce ve své lize nebo kurz na celkové vítězství v turnaji.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou