Třetí posila pro plzeňskou Viktorii, přivádí útočníka z druholigové Karviné

0

Viktoria Plzeň reaguje na zranění Jana Klimenta, který s největší pravděpodobností nestihne začátek soutěže. Z Karviné přivádí talentovaného útočníka z Nigéire, Rafia Durosinmiho.

Čerstvě 20letý útočník hrál za Karvinou už v minulé sezóně, když ještě hrala v první lize. Zde zaznamenal v 19 zápasech 3 góly a 1 asistenci. Tehdy se mluvilo i o zájmu pražské Slavie.

 

„Jde o talentovaného hráče, který má výborné rychlostní, výškové i věkové parametry pro to, aby udělal další posun v kariéře a já věřím, že tento krok může udělat právě u nás. Slibujeme si od něj, že zvýší konkurenci v našem týmu a bude se rvát o svou šanci,“ říka pro plzeňský web sportovní ředitel Daniel Kolář. 

 

V této sezóně nastoupil v dresu Karviné do 15 zápasů a ve druhé lize vstřelil 3 góly. Další už bude přidávat v modročerveném dresu, kam putuje na půlroční hostování s opcí na případný přestup.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou