Fanoušci Slavie vyhlíží další zimní posilu, ta ale neprošla zdravotní prohlídkou!

0

Emmanuel Yeboah - devatenáctiletý útočník Kluže, který měl posílit pražskou Slavii. Jeho příchod ale nakonec s velkou pravděpodobností neklapne. Ghanský mladík neprošel podle informací Sport.cz v Praze zdravotní prohlídkou. Zdá se, že chystaný přestup tak definitivně padl.

Slavia se s CFR Kluž dohodla na finančních podmínkách a Yeboah odcestoval do Česka, aby svůj přestup dokončil. U zdravotní prohlídky ale ghanskému útočníkovi objevili lékaři problémy s kolenem, konkrétně měl mít „opotřebovaný meniskus".

 

Slavia v tu chvíli couvla od úmyslu Yeboaha koupit. Základní částka měla podle informací některých rumunských médií činit 1,7 milionu eur, což je v přepočtu nějakých 41 milionů korun. S bonusy se mohla finální suma vyšplhat až na 2,5 milionu eur (60 milionů korun).

 

Kluž vydala k neuskutečněnému transferu prohlášení, ve kterém uvádí, že si Slavia chtěla hráče na rok vypůjčit na hostování s právem přednostního odkupu. „Tuhle variantu vedení našeho klubu neschválilo, zejména po konzultaci s lékaři, se kterými CFR léta spolupracuje a kteří po důkladném prostudování dokumentů s posudkem českých lékařů nesouhlasili," stojí v prohlášení. Rumunský klub ještě odkazuje na to, že Yeboah neměl za poslední rok zdravotní potíže a absolvoval všechny tréninky a každé tři dny mohl hrát zápas.

 

Jednání tak skončila a Yeboah se vrátil do Rumunska. „Bez ohledu na výsledek těchto jednání i nadále respektujeme Slavii Praha a oceňujeme zájem, který o našeho hráče projevuje," uzavírá Kluž své prohlášení.

 

Rumunský klub navíc není podle informací několika zdrojů v dobré finanční situaci, okamžitý transfer by mu pomohl. I to může být jeden z důvodů, proč chtěli mladého Ghaňana prodat hned a nepřistoupili na jiný model.

 

Slavie nadále usiluje o talentovaného hráče olomoucké Sigmy, Mojmíra Chytila. Olomoučtí ale zatím ke transferu nesvolili.

 

Zdroj: Sport.cz


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou