Mistr v problémech, Plzeň ruší přípravu kvůli zraněním a viróze

0

Kádr plzeňské Viktorie postihla rozsáhla marodka, kvůli které musel být zrušen i přípravný zápas s Pardubicemi. Necelé čtyři týdny před začátkem jarní části sezony nemá Viktorka k dispozici několik klíčových hráčů.

Rozsáhlá marodka zapříčinila i zrušení sobotního přátelského duelu s Pardubicemi. „Vzhledem k početné marodce a vyskytující se viróze jsme se rozhodli sobotní utkání zrušit. Prioritou pro nás nyní je, aby se hráči dali zdravotně do pořádku, minimalizovali jsme rizika a celý kádr byl k dispozici pro důležité herní soustředění ve Španělsku, kam odlétáme příští týden," citoval klubový web mluvčího Viktorie Václava Hanzlíka.

 

Sotva úřadující mistr zahájil zimní přípravu, ztratil dva další hráče. Nejprve si útočník Jan Kliment při tréninku pochroumal kotník, a pravděpodobně tak nestihne start jara. V této sezoně jde už o jeho třetí větší zranění. Ze středeční přípravy s Petřínem, kdy plzenští zvítězili 3:1, poté odstoupil obránce Radim Řezník, který hrál po téměř půlroční absenci, zaviněné problémy s podkolenní šlachou.

 

„Vzhledem ke zdravotnímu stavu týmu přemýšlíme, co dál. Poradíme se s lékaři a fyzioterapeuty, v jakém časovém horizontu se budou vracet kluci, kteří byli mimo hru," uvedl po utkání s divizním Petřínem asistent trenéra Pavel Horváth.

 

Zdroj: Sport.cz


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou