6. Silvestrovské derby v Dívčicích

0

Silvestrovské setkání v Dubenci už od roku 2016. Rok uzavírá derby dvou tradičních, nejslavnějších a největších českých klubů Slavia Praha a Sparta Praha. I letošní ročník šlo veškeré dobrovolné vstupné do Nemocnice v Českých Budějovicích.

Program Silvestrovského derby zahájili sparťané jako domácí tým. První poločas skončil vedením slávistů v poměru 3:2, když se za sešívané trefili Jakub Slavík a dvakrát Radek Hanousek. Za soupeře se trefil Ondřej Bukovský a Jiří Vondrka. Druhá poločas opět nabídl hodně branek a dokonce dva pokutové kopy. Sparťané nepříznivý výsledek otočili díky brance Martina Šímy a penaltám Josefa Fořtera a Jindřicha Čejky. Vyrovanání na konečných 5:5 zařídil dvěma góly Jakub Slavík a zkompletoval hattrick v zápase.

Po vyrovnaném a napínavém zápase přišli na řadu jako každý rok pokutové kopy. V těch byli nakonec úspěšnější sparťané, kteří vyhráli 5:4.

V minulém roce se vybrala na dobrovolném vstupném pěkná částka, takže bylo logické, že i tento rok se sbírka uspořádá. Nakonec se vybralo krásných 20 400, které dostane dětské oddělení Nemocnice v Českých Budějovicích. Všem aktérům a fanouškům děkujeme a budeme se těšit zase za rok. Více fotek a reportáž z Jihočeské televize najdete na Facebooku TJ Mír Dívčice.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou