VIDEO: Jablonec v polské přípravě uspěl napůl

0

Severočechům po podzimu není do zpěvu, a tak se brzy vrhli do přípravy na jarní část sezóny. V průběhu prosince celek pod vedením trenéra Davida Horejše absolvoval přípravu v Polsku a hned dva přípravné zápasy s polskými soupeři.

První utkání se odehrálo 10.12., když se zeleno-bílí střetli s celkem Jelenia Gora, hrající až pátou úroveň polských soutěží (4. liga). Na půdě KS Karkonosze Jelenia Góra, vyhráli gólem Černáka 1:0. Fotbalisty na hřišti podporovala i početná divácká kulisa:

 

Druhý přípravný zápas se odehrál o 5 dní později. To se proti Jablonci postavil poslední tým polské Ekstraklasy (nejvyšší soutěž) Miedź Legnica. Ten českého soupeře překvapil dvěma rychlými góly v první půli, na které už jablonečtí nedokázali odpovědět.

"Je těžké to hodnotit, když už v 9. minutě prohráváme 0:2 po našich dvou chybách. Nejdříve ze strany necháme odcentrovat a nepřebereme hráče ve vápně. Pak máme zase balon na soupeřově půlce, dáme zpětnou přihrávku a soupeř nám z toho jde sám na bránu. Takhle byl pak od začátku ten zápas nasměrovanej. Snažili jsme se něco dohnat, ale je to těžké proti takovému soupeři," hodnotil po utkání David Heidenreich.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou