ŽEBŘÍČEK TOP 300 KANONÝRŮ PODZIMU ČESKÉ REPUBLIKY - Kdo zazářil?

0

Sestavili jsme žebříček nejlepších kanonýrů českých trávníků podzimu 2022! Detailně sledujeme dění od první ligy až po čtvrté třídy, ale jak najít nejlepší střelce z celé republiky? Podívejte se, jak dopadlo srovnání kanonýrů napříč všemi soutěžemi!

Abychom mohli jednotlivé soutěže České republiky a jejich kanonýry vůbec porovnat, stanovili jsme koeficienty obtížnosti dle úrovně soutěží a podle nich přesné trefy fotbalistů přepočítali do celkového žebříčku kanonýrů.

 

KOEFICIENT:

1. liga - 3,1

2. liga - 2,5

ČFL, MSFL (v tabulce jako 3.liga) - 2

Divize - 1,6

Krajský přebor - 1,4

1.A třída - 1,2

1.B třída - 1,1

Okresní přebor - 0,9

III. třída - 0,8

IV. třída - 0,7

 

A jaké tedy je pořadí nejlepších střelců podzimu sezóny 2022/2023 od 1. do 283. místa? To naleznete přehledně v galerii!

 

Střeleckým králem podzimu je prvoligový sniper Jakub Řezníček ze Zbrojovky Brno a Jakub Ortbauer z Bohušovic. Řezníček zažívá ve 34 letech nejpovedenější období kariéry a skóroval jedenáctkrát, při koeficientu soutěže 3,1 to znamená 34,1 bodu. A na stejnou hodnotu dosáhl díky 31 gólům v ústecké I.B třídě právě Ortbauer.

 

Stejně tak v galerii naleznete tabulku kanonýrů dle absolutního počtu nastřílených branek, bez úprav jednotlivými koeficienty. Mezi nejlepší absolutní střelce jsme vybrali všechny, kteří nastříleli alespoň 25 branek. V tomto měřítku je rekordmanem Radek Korba z třetí třídy Hradce Králové (38 gólů).


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou