NEJ VÍKENDU: Hráč se divil: Za tohle dáš žlutou? A tak dostal rovnou druhou

0

Poslední zápasy v soutěžích, které o uplynulém víkendu měly na programu hrací dny, jsou za námi. Z podzimu zbývá odehrát skutečně už jen pár utkání. Ještě před pohledem na to "nej" za celý podzim ze statistik je tu tak souhrn toho nejzajímavějšího z uplynulého víkendu.

NÁVŠTĚVA VÍKENDU - 521 DIVÁKŮ

Viktorka Žižkov opět hrála doma a tentokrát ji podpořila pětistovka fandů. Zápy podlehly v Praze 0:1. Václav Kadlec odehrál 15 minut.

 

PŘESTŘELKA VÍKENDU

FK Slovan Lysá B si rozdělil po bodu s AFK Sadská B (III. třída Nymburk). A to po divoké remíze 6:6! Hosté přitom vedli 4:1 po poločase.

 

DIVOČINA VÍKENDU - 5 ČERVENÝCH A 15 KARET CELKOVĚ

V ústecké I.B třídě se utkal Osek s Duchcovem a rozhodně nešlo o poklidné střetnutí. Naopak týmy si nic nedarovaly.  Domácí vyhráli 3:0. Sudí Vlašič rozdal deset žlutých a hned pět červených karet! Za co? Nejprve po faulu ze 33. minutě šel ze hřiště domácí Pěknic. Síly se vyrovnaly v 50. minutě. To si sudí vychutnal Holubičku, kterému v krátkém sledu udělil dvě žluté karty, přičemž tu druhou za výčitku: "To si děláš srandu, že za tohle dáš žlutou." Hosty tato situace vydráždila, po faulu šel ven v 79. minutě Levý, o čtyři minuty později ho následoval po druhé žluté Macháček, sudíme se nezdála jeho rada ve znění: "To si už děláš srandu, se na to vykašli." Duchcov nakonec dohrával v sedmi, jeho čtvrtým vyloučeným hráčem byl Slaný, který zase druhou žlutou kartu obdržel za hodnocení sudího, že ze zápasu dělá bramboračku.

Zajímavostí je, že I.B třída v Ústeckém kraji má před sebou na podzim ještě jedno další kolo.

 

DEBAKL VÍKENDU

SKP Kadaň - TJ Spartak Perštejn B 14:1 (OP Chomutov)

 

STŘELEC VÍKENDU - 6 BRANEK

JAKUB LIŠKA nastupuje v I.B třídě za Litvínov. Ten zdemoloval Vroutek výsledkem 10:0 a Liška se postaral rovnou o šest branek. 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou