Pohár PKFS již ve čtvrtek! Pokračujeme 2. kolem

0

Ve čtvrtek 17.11.2022, ve státní svátek, odstartuje druhé kolo Poháru Plzeňského krajského fotbalového svazu, v němž se představí hned 18 týmů. Zbytek zápasů se odehraje v nadcházející sobotu, případně na přelomu ledna a února příštího roku. 

Los již je nějakou dobu znám a pokud jste jej ještě nezaregistrovali, můžete ho shlédnout v přiložené galerii. Naleznete zde i výsledky prvního kola, které se odehrálo na přelomu září a října této podzimní části sezóny.

 

Ve druhém kole se už představí zbytek týmů, včetně posledních finalistů z Kralovic a Tachova. Právě tyto celky si to mezi sebou rozdali, tehdy jako účastníci 1.A třídy, na neutrální půdě Slovanu Plzeň. Zápas dospěl až do penaltového rozstřelu, v němž byli úspěšnější hráči ze severu Plzeňska, které následně čekalo předkolo národního Mol Cupu. V něm poměřili na svém hřišti síly s divizními Klatovy, když po 90 minutách bylo skóre 2:2 a rozhodnout muselo až prodloužení. Po něm a celkovém výsledku 2:5, se radovali zkušenější hráči z Klatov.

 

Věříme, že oba tyto celky opět míří na vítězství, zejména Tachov, který aktuálně vede tabulku krajského přeboru a může tak pomýšlet na pěkný double. Ale ve hře je více mančaftů. Držíme palce a ať se daří zejména férovému a pěknému fotbalu.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou