Opět zveřejníme ideální sestavy podzimu! Pošlete nám tipy na hráče a vyhrajte cenu

0

Fotbalunas.cz přinese čtenářům unikátní možnost zvolit hráče podzimu v soutěžích České republiky, ve hře budou pro jednotlivé hráče zajímavé ceny. Sestavte i vy svou ideální sestavu soutěže napříč všemi týmy dané soutěže a pošlete nám vaši ideální sestavu na mail info@fotbalunas.cz, nebo jí vložte SEM - díky tomu se i vy dostanete do slosování o cenu!

 

Sestavy podzimu jsou na spadnutí - již brzy vypustíme do světa ideální jedenáctky soutěží za podzimní část sezóny 2022/2023.

 

Protože nemáme redaktory ve všech soutěžích, pokud máte o neobsazené soutěži přehled, neváhejte a vytvořte sestavu podzimu dané soutěže právě vy! Pošlete nám vaše TOP 11 na email info(zavinac)fotbalunas.cz, do předmětu mailu napište "Sestava podzimu" + o jakou soutěž jde. Dále hráče a jejich posty, které do sestavy podzimu nominujete a krátké zdůvodnění, proč by si právě tito hráči zasloužili být v nejlepší jedenáctce celé soutěže. Nebo můžete využít formuláře ZDE.

 

Každý, kdo nám dá tip na sestavu podzimu, se dostává do slosování o odměnu od Telly - a to v podobě ročního předplatného internetové televize Telly. Jedná se roční předplatné balíčku "Sport" v rámci internetové TV v celkové hodnotě 2500 Kč. Navíc můžete připojit až čtyři zařízení současně, není tedy problém sledovat sportovní přenosy ve vaší fotbalové hospůdce, klubovně a zároveň i doma.

 

Po dohrání zápasů všech soutěží se podíváme, kdo se stal Podzimním králem kanonýrů českých trávníků – unikátní projekt fotbalunas.cz, který poměří nejlepší střelce od IV. tříd až po nejvyšší soutěže. Stejně tak představíme například největší karetní hříšníky České republiky.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou