Nastoupil načerno, ale byl odhalen. Jeho tým pak odmítl v duelu pokračovat

0

Břeclavská III. třída přinesla bizarní situaci. Utkání mezi Diváky a Pouzdřany se nedohrálo, o poločase se totiž přišlo na to, že domácí využili pro zápas hráče neregistrovaného ve svém klubu.

V poločasové přestávce požádal vedoucí hostujícího družstva o konfrontaci hráče domácích z důvodu podezření neoprávněného nastoupení k utkání. Pouzdřanům se možná nezdálo, že beznadějně poslední Diváky nad nimi v poločase vedou 3:2, když právě třetí gól domácích vstřelil údajný Jiří Kaňa. Jenomže právě to se Pouzdřanským nezdálo.

 

A tak se v kabině rozhodčích sešli zástupci týmů, hlavní sudí otevřel kartu předmětného hráče a dotázal se na datum narození. Jenomže dotazovaný, nehledě na to, že jeho fyzický zjev se na první pohled lišil, neznal právě ani to datum narození. "Posléze se přiznal, že je Jiří Vodák z Hustopeč," přiblížil sudí.

 

"Poté přišel kapitán domácích s tím, že z důvodu možného zranění po vyhrocené situaci kvůli provedené konfrontaci již nenastoupí do druhé půle utkání," uvedl sudí v zápise. Rozhodčí tak zápas předčasně ukončil a bude kontumováno ve prospěch Pouzdřan.

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou