HVĚZDY V PRALESE: Kluk ze Smetanovy Lhoty pálil ostrými – Koller nasázel hattrick

0

Dříve bavili diváky na velkých stadionech v nejvyšších soutěžích. Nyní, po vrcholu kariéry, se dále udržují v kondici a na různých úrovních si stále chodí kopnout. Nebo jde o známé osobnosti, ať už zpěváky či moderátory. Několik desítek známých jmen na fotbalunas.cz sledujeme. Komu se nejvíce dařilo o uplynulém víkendu?

Jan Koller v tom kamarády ze Smetanovy Lhoty opět nenechal a v dresu svého milovaného týmu nastoupil do utkání písecké. A vstřelil hattrick. "Smetanka" tak díky tomu vyhrála 4:3 nad Semicemi B v píseckém okresním přeboru.

Tři branky vstřelil i bývalý hráč Žižkova nebo Dynama Richard Kalod. Jeho Vestec vyhrál nad Velkou Dobrou vysoko 9:1 (I.A třída Sč kraje).

 

Exteplický Martin Klein se trefil za Blučinu dvakrát (III. třída Brno-venkov).

 

Další bývalí profíci už se trefili „pouze“ jednou. A to Marek Kincl, Pavel Mezlík, Radim Holub, Zdeněk Šenkeřík, Ladislav Volešák, Tomáš Okleštěk, Zbyněk Pospěch, Tomáš Jablonský a Milan Černý.

 

 

Bývalý hráč Sparty či Jablonce a aktuálně televizní expert Jakub Podaný dostal červenou kartu v krajském přeboru, kde hájí barvy Hřebče. Ta i tak vyhrála 2:1. Podaný šel z placu v 58. minutě, dostal druhou žlutou za řeči, kdy kritizoval sudího (bez použití hanlivých výrazů, jak rozhodčí specifikoval.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou