NEJ VÍKENDU: Jeden obrat lepší než druhý. A zrodil se rekord - šest červených v jednom zápase!

0

Co zajímavého se událo o víkendu na fotbalové mapě České republiky? Máme za sebou další stovky a stovky zápasů, na fotbalunas.cz vám z těchto duelů servírujeme to nejzajímavější! Kdo je za víkend králem střelců republiky a kde odcházeli hráči s ostudou?

 

DIVOČINA  VÍKENDU - 6 červených karer

Na 67. minutu utkání děčínského okresního přeboru mezi Mikulášovice - TJ Union Děčín sudí Kadora asi jen tak nezapomene. Po potyčce hráčů obou týmů totiž vyloučil najednou šestici fotbalistů! Po třech z každého týmu. Utkání se tak dohrávalo v osmi na obou na stranách, Union vyhrál 5:3.

V samostatném článku jsme vám pak příbližili trable rozhodčích z uplynulého víkendu. 

DEBAKLY VÍKENDU

Doma: FC Olympia Hradec Králové - SK Jeníkovice 19:0

Venku: TJ Potůčky - SK Kyselka 2:16 

NÁVŠTĚVA VÍKENDU - 700 DIVÁKŮ V DIVIZI D

Ze zápasu Speřic s Humpolcem přinášíme ohlasy obou trenérů.

 

STŘELEC VÍKENDU - 8 BRANEK

Miroslav Rychecký se prosadil při výhře Lázní Bělohrady B při výhře 10:1 hned osmi góly!

 

PŘESTŘELKY A OBRATY VÍKENDU

Sokol Malín po půli prohrával 2:5. Druhý poločas ale sehrál na jednička a nakonec porazil Chotusice 7:5.

Ještě o gól více ztrácelo céčko Velkého Meziříčí, kdy Křižanov v 67. minutě vedl už 6:1. Během poslední dvacetiminutovky ale hosté srovnali na konečných 6:6!

Nádherný duel se hrál v I.A na jižní Moravě. Nikolčice totiž zaspaly první půli a prohrávaly 1:4. Hosté z Vyškova B navíc krátce po startu druhého poločasu zvýšili už na 5:1! Domácí ale nic nezabalili a v rozmezí 61. a 84. minuty otočili skóre ve svůj prospěch a vyhráli 6:5!

A nejdivočejší přestřelka byla na pořadu víkendu v Petrovicích v OP Ústí nad Labem. Po půli byl stav mezi Petrovicemi a Trmicemi 3:2. Ve druhém dějství se s góly roztrhl pytel a nakonec byl stav 8:8 (oba týmy se prosadily i v 90. minutě). Rozhodovaly penalty, ty ovládli domácí.

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou