To tu ještě nebylo. Domácí odmítli zahrát darovanou penaltu, díky které mohli vyrovnat. A odešli ze hřiště

0

Zápas SK Olympie Dolní Břežany a Všenorský SK nabídl bizarní situaci. Po vyrovnané první půli se hosté v 86. minutě dostali do vedení 3:2. Domácí mohli vyrovnat z nastavení z penalty, odmítli ji ale kopat.

Rozhodčí po konci prvního poločasu, který skončil 1:1, udělil červenou kartu hostujícímu trenérovi. Ten se do sudího Koubka pustil slovy "Co to tady vyvádíš, sakra?!" a "Už tady nevyváděj, ty Švejku!" První žlutá karta trenéra nezkrotila, tak mu rozhodčí udělil rovnou i druhou.

 

 

V 73. minutě pak domácí zahrávali pokutový kop, který proměnili a vyrovnali na 2:2. 

 

Když se pak hosté dostali do vedení, za domnělé hraní rukou nařídil rozhodčí v 92. minutě druhou penaltu pro domácí. Hostující hráč Čermák se na to konto sebral, sundal si dres a odešel ze hřiště. "Vyhodnotil jsem to jako nesportovní chování a proto jsem hráči udělil druhou žlutou kartu," vysvětloval další vyloučení rozhodčí po utkání. K exekuci penalty samotné ale nedošlo. Stejně jako Čermák se totiž ze hřiště rozhodli pakovat i hráči Břežan. "Hráči domácího družstva odmítli zahrávat pokutový kop, proto jsem za stavu 2:3 v 93. minutě ukončil utkání," konstatoval sudí bizarní situaci, která obstarala zápasu nevídanou tečku. 

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou