HVĚZDY V PRALESE: Šenkeřík s Lukášem Zelenkou spojili síly v okresním přeboru

0

Dříve bavili diváky na velkých stadionech v nejvyšších soutěžích. Nyní, po vrcholu kariéry, se dále udržují v kondici a na různých úrovních si stále chodí kopnout. Nebo jde o známé osobnosti, ať už zpěváky či moderátory. Několik desítek známých jmen na fotbalunas.cz sledujeme. Komu se nejvíce dařilo o uplynulém víkendu?

Tentokrát si to vezmeze od nejlepších střelců z řad bývalých profíků. Hned tři totiž nasázeli hattrick. A to Petr Pavlík (dříve Brno, Jablonec, Slovácko) nasázel tři góly v okresním přeboru Kolín a zařídil výhru svým Zásmukám. Zdeněk Šenkeřík vystřílel výhru Mratínu (OP Praha východ), svůj třetí gól, kterým upravil na 6:5, si schoval na 90. minutu. V Mratíně s ním hraje i Lukáš Zelenka. A tři branky dal i Zbyněk Pospěch za Mokré Lazce.

 

Kdo dal dva góly? Jan Flachbart (Krchleby), Radim Holub (Dřenice), Karel Piták (Xaverov), Petr Trapp (V. Přílepy) a  Lukáš Železník (Neubuz)!

 

Z jednoho vstřeleného gólu se radoval Filip Dort (Dobříš), Lukáš Jarolím (Vykáň), PetrŠvancara (Střelice), Michal Hrdlička (Všenory), Miroslav Stoch (Motorlet), Jan Rezek (Teplice B), Michal Ordoš (Zborovice) a Ondřej Kušnír (Bruntál).

 

Jan Koller se neprosadil za Smetanovu Lhotu, v píseckém okresním přeboru ho uhlídali obránci Bostonu Kluky. David Limberský nastoupil do zápasu ČFL za Domažlice i přesto, že ve čtvrtek byl spolu s trojicí mužů zadržen a obviněn z vydírání. V ten samý den byl ale propuštěn a policie ho bude vyšetřovat na svobodě.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou