Utkání Stěžery - Kunčice odvysílá televizní stanice ČT4 SPORT! Bude to skvělý fotbalový zážitek, mají jasno obě mužstva

0

Již v neděli 2. října se na obrazovky České televize dostane utkání 1. A třídy Královéhradeckého kraje. Na stanici ČT4 SPORT půjde o utkání nováčka soutěže ze Stěžer proti tradičnímu účastníkovi druhé nejvyšší krajské ligy z Kunčic. Nenechte si utkání ujít! 

Projekt Náš fotbal živě tentokrát zavítá do Stěžer, kde ambiciózní nováček přivítá Martinem Nunem vedené Kunčice. Stane se tak v neděli 2. října od 10:15 hodin. 

 

JAK TO VIDÍ OBA TÁBORY
Jiří Gabriel, záložník Stěžer: "Je skvělý, že se nám do Stěžer povedlo tenhle projekt dostat. Poslední týden byl hodně intenzivní, co se příprav týče, tak věřím, že z toho vzejde skvělý fotbalový zážitek.”



David Novák, útočník Kunčic: "Na nedělní zápas se samozřejmě všichni moc těšíme, pro většinu půjde o premiéru před kamerami ČT. Propagace zápasu ze strany domácích a ostatních lidí je super, snad vyjde i počasí a zahrajeme si před takovou diváckou kulisou, kterou by nám mohla i klidně 2. liga závidět. Věřím, že tento zápas odjezdíme na 200% a po závěrečném hvizdu budeme my ti šťastnější!"

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou