Tomáš Řepka už za Červené Janovice hrát nebude

0

V okresním přeboru Kutná Hora už v dresu Červených Janovic hrát nebude. Známý fotbalový bouřlivák Tomáš Řepka se rozhodl tuto kapitolu ukončit.

"Rozhodl jsem se to tam ukončit, protože mě teď čeká studium a přijímačky na trenérskou licenci A. Potřebuji nějaký prostor, raději jsem to tak ukončil. Ale jestli to udělám, na jaře budu připraven a budu k dispozici," sdělil v pořadu TIKI-TAKA Tomáš Řepka. Nevyloučil tak, že by v budoucnu v některé z nižších soutěží v roli hráče působil, v dresu Janovic už to ale s největší pravděpodobností nebude. V Janovicích hrál spolu se svým synem Tomassem.

 

S Janovicemi se Tomáš Řepka rozloučil na své poměry stylově, a to obdrženou červenou kartou za vulgaritu vůči rozhodčímu. "Nějak mu to nevyšlo a řekl jsem mu, že je sráč. Dal mi hned červenou kartu a dostal jsem trest na čtyři zápasy," vysvětlil Řepka.

 

V Červených Janovicích se tak zúžila plejáda slavných jmen. V týmu pravidelně nastupuje Václav Koloušek a Martin Jiránek, dále nejlepší střelec České republiky uplynulé sezóny Štěpán Kacafírek. Na soupisce týmu je i Roman Bednář, ten už ale od dubna do utkání nenastoupil, stejně jako Lumír Mistr.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou