ČFL má další hvězdy. Stoch se domluvil s Motorletem, Morávek nastoupil za béčko Bohemians

0

Třetí liga má co nabídnout, po Davidu Limberském nyní nastupují v ČFL další hvězdní hráči.

Dvaatřicetiletý Miroslav Stoch se profesionálního angažmá, které by byl ochoten akceptovat, nedočkal. S Motorletem Praha se připravoval již delší dobu a v polovině září se rozhodl pro přestup do tohoto klubu. Stoch, bývalý slovenský reprezenant, si v kariéře zahrál za Chelsea, v nizozemském Twente, zářil v Turecku v dresu Fenerbahce, štěstí zkoušel i v Řecku, povedené angažmá prožil ve Slavii. Jeho trefa získala ocenění Ference Puskáse FIFA za Gól roku 2012. Teď se ale zdá, že jeho kariéra v profi fotbale se pomalu uzavírá. Jak pomůže Motorletu? Hned při prvním startu odehrál celé utkání a Motorlet porazil Hostouň 3:1. Motorlet vede z pozice kouče bývalý kouč Slavie Martin Poustka.

 

Jan Morávek se touží vrátit do velkého fotbalu. Je mu rovněž dvaatřicet let, dlouho působil v německé bundeslize. Před sezónou se dohodl na návratu do mateřských Bohemians a teď po třinácti letech konečně v dresu klokanů i nastoupil, byť zatím jen za béčko a jen na 62 minut. Bohemians B si vychutnali Limberského Domažlice 5:0! Morávkovi se v kariéře bohužel nevyhýbaly zdravotní trable, na návrat do první ligy tak nyní netlačí, dohání tréninkový deficit a chce být co nejlépe připraven.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou