NEJ VÍKENDU: Rozhodčí vyloučil čtyři hráče během čtyř minut. Nový rekord - 10 gólů hráče v zápase!

0

Co zajímavého se událo o víkendu na fotbalové mapě České republiky? Máme za sebou další stovky a stovky zápasů, na fotbalunas.cz vám z těchto duelů servírujeme to nejzajímavější! Kdo je za víkend králem střelců republiky a kde odcházeli hráči s ostudou?

DEBAKLY VÍKENDU

Doma: TJ Sokol Lázně Kynžvart - TJ Hranice B 20:0 (OP Cheb)

Venku: TJ Sokol Merklín B - TJ Přeštice 0:16 (III. třída - Plzeň Jih)

 

STŘELEC VÍKENDU - 10 BRANEK

Nový rekord sezóny! LUKÁŠ KUNA pomohl k výše uvedenému debaklu Hranic B, za Kynžvart nasázel hned deset gólů! Čtyři branky vsítil v prvním poločase, šest jich přidal v druhé půli. 

 

NÁVŠTĚVA VÍKENDU - 760 DIVÁKŮ NA ZÁPADOČESKÉ DERBY V ČFL

Přeštice vs. Domažlice - Zeman se Štípkem vyzvali Limberského Jiskru. Velkou střeleckou chuť měl v západočeském derby střelec tří branek Daniel Černý, který navzdory tomu, že v minulých sezónách hájil barvy Jiskry, nebral si se soupeřem servítky. Velkou show ale předváděl Martin Zeman, který nejen že tři branky připravil, ale jednu sám vsítil. Po výsledku 5:1 odjížděli tedy hráči Domažlic domů s prázdnou.

 

PŘESTŘELKA VÍKENDU 

Struhařov B - Nesperská Lhota 16:6 (IV. třída Benešov) - Po půli bylo hotovo, domácí vedli 9:1. Druhý poločas pořádaly ale oba celky ve svých obranách den otevřených dveří a konečné skóre 16:6 se vidí skutečně málokdy.

 

DIVOČINA  VÍKENDU - 4 ČERVENÉ KARTY

Jen jediný víkendový zápas přinesl hned čtyři vyloučení. Ždírec nad Doubravou se utkal se Žďárem nad Sázavou v Divizi D. Utkání skončilo výhrou 3:0 domácího celku. Sudí Rygl první červenou tasil v 74. minutě, kdy vyloučil jak faulujícího Sodomu, tak oplácejího domácího Vopršala. O dvě minuty později šel ze hřiště žďárský Vitásek a o další dvě minutky nato šel pod sprchy Severa a hosté dohrávali v osmi! "Nerozumím metru rozhodčího. Utkání nebylo vůbec vyhrocené, ale přišli jsme o tři hráče," hodnotil hostující kouč.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou