Pro nejlepší tipéry fotbalunas.cz máme přichystané ceny!

0

Již tradičně můžete na našem webu tipovat výsledky každého kola každé soutěže v České republice. I na podzimní část sezóny 2022/2023 jsou pro tipéry fotbalunas.cz nachystány ceny v podobě voucherů od Pivovary Lobkowicz! Tak s chutí do toho, vždy od úterý se otevírá tipovačka na následující kolo.

MĚSÍČNÍ SOUTĚŽ S TIPOVAČKOU

Vždy od úterý mohou uživatelé fotbalunas.cz tipovat výsledky nadcházejícího kola. Některým tipérům se dokonce povede odhadnout celé kolo určité soutěže bez jediného zaváhání. A právě takové budeme odměňovat. Každý, kdo v daném měsíci odešle bezchybný expert tip, se dostává do měsíčního slosování o voucher k odběru zboží z e-shopu Pivovarů Lobkowicz v hodnotě 1500 Kč! A pozor, první cenu rozdáme už za měsíc srpen. Po každém hracím víkendu poté na webu budeme informovat o bezchybných tipérech.

 

Výhru budou moci vítězní tipéři využít v novém e-shopu Pivovarů Lobkowicz na Pivobod.cz. Zde si můžete i vy vybrat z několika značek piva - ať už Černá Hora, Rychtář, Lobkowicz nebo třeba Platan, vyzkoušet můžete také limonády s chmelem, pivní speciality nebo se spolehnout na Výber sládků - Pivní Multipack. Tak do toho, podívejte se, co je pro vás na Pivo Bodu přichystáno!

 

A kteří tipéři budou v osudí za měsíc srpen? Bezchybné tikety odeslali: 

Lukáš Hudec (bezchybný tiket v soutěži KP Plzeňský kraj), Petr Loukota (KP Plz. kraj), Venca Likeš (III. třída Brno-venkov, III. třída Blansko, III. třída Rakovník), Petr Malý (I.A B Vysočina), Jiří Klik (OP Česká Lípa, KP Liberecký kraj), Adam Prášil (OP Žďár n. Sázavou), Josef Paulovič (III. třída Rychnov), Jonáš Sýkora (III. třída Rakovník), Marek Tvrz (III. třída Rakovník), Jana Malecká (III. třída Rakovník), Tomáš Sýkora (OP Žďár), Vojtěch Prášil (OP Žďár), Petr Jelínek (I.B B Vysočina), Petr Kobza (OP Žďár), Ondra Černý (OP Žďár), René Suchánek (I.B A Moravskoslezský kraj), Tomas Brazda (OP Žďár), Dominik Čech (IV. třída Třebíč), Martin Šmied (IV. třída Hradec Králové), Petr Číž (IV. třída Zlín), Radek Hruška (IV. třída sk. A Klatovy) a Roman Lakomý (III. třída Liberec).

 

 

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou