Řepka, Jiránek, Bednář, teď se přidá i Koloušek. Červené Janovice zbrojí dál

0

Červené Janovice jako nůž máslem propluly na Kutnohorsku III. třídou a při pohledu na jejich soupisku není důvod se domnívat, že by tomu mělo být v okresním přeboru jinak...

Červené Janovice jsou zvláštní úkaz. Týmu se totiž podařilo shromáždit hvězdné hráče s bohatou fotbalovou minulostí. Velkou roli v janovickém fotbale má útočník Štěpán Kacafírek, který si v kariéře zahrál i první ligu. Za loňskou sezónu se stal v našem žebříčku vůbec nejlepším střelcem České republiky, když dal 87 branek (v jednom zápase jich vsítil dokonce 11)! 

 

Soupiska Červených Janovic ale skrývá další výborné fotbalisty a je jasné, že tento tým bude pravidelně zásobovat rubriku fotbalunas.cz Hvězdy v pralese, ve kteréme mapujeme výkony bývalých profíků v nižších soutěžích. Že za Janovice nastupuje Tomáš Řepka už asi víte. Jako parťáka má dalšího bývalého reprezentanta Martina Jiránka. Třetím hráčem, který si zahrál na té nejvyšší úrovni a teď se baví fotbalem v Janovicích, je útočník Roman Bednář. Už v minulé sezoně nastupoval za Janovice i exligový Tomáš Borek a dokonce je v klubu zaregistrován i známý sparťan Lumír Mistr, byť ten ještě do zápasu nenaskočil.

 

A teď přicházejí do obce o 655 obyvatelích další známá jména. Konkrétně Václav Koloušek (46 let), bývalý záložník Slavie, Sparty či Liberce. A do brány pak Marek Boháč (33 let), který před nedávnem dotáhl Pardubice do ligy, v té nastupoval ještě v loňské sezóně, ale nyní svou profi kariéru ukončuje.

 

Červené Janovice tak budou patřit k hlavním favoritům na postup do kraje. První zápas čeká na Řepku a spol. v neděli doma proti Horním Bučicím.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou