HVĚZDY V PRALESE: Jak vážné bude zranění Milana Baroše? Odehrál jen devět minut

0

 

Dříve bavili diváky na velkých stadionech v nejvyšších soutěžích. Nyní, po vrcholu kariéry, se dále udržují v kondici a na různých úrovních si stále chodí kopnout. Nebo jde o známé osobnosti, ať už zpěváky či moderátory. Několik desítek známých jmen na fotbalunas.cz sledujeme. Komu se nejvíce dařilo o uplynulém víkendu?

Sezóna 2022/2023 už se v některých krajích rozeběhla. A dobře na vstup do nového ročníku bude vzpomínat třeba Jan Šimák. Třiačtyřicetiletý fotbalový bohém hraje stále na vysoké úrovni, a to v divizním Lomu. A hned v prvním kole se prosadil, v 5. minutě svůj celek nasměroval za třemi body z Rokycan. Dostal také žlutou kartu. Trefil se i o dva roky starší Marek Heinz. A to v dresu svých Hodolan v olomoucké I.B třídě (3:3).

 

Z bývalých ligistů zaznamenal premiérovou trefu v sezóně i Tomáš Janíček (desítky ligových startů nasbíral ve Zlíně, Boleslavi či Karviné) za Veselou (zlínská I.B třída). A na Zlínsku v I.B třídě, jen v jiné skupině, válí i Jiří Kowalík, bývalý nejlepší střelec nejvyšší soutěže. Ten přispěl k vysoké výhře Ořechova.

 

Vigantické duo Milan Baroš a René Bolf přidá další sezónu. Vigantice sice vyhrály, jenomže s bolestivou ztrátou, když Baroš po devíti minutách musel po zranění ze hřiště. Obdiv zaslouží Patrik Gedeon, který nechyběl ve 47 letech v základní sestavě Chomutova a přispěl k jeho výhře v divizi. Další ročník v ČFL přidá David Limberský v Domažlicích. A naskočil třeba i Martin Hyský, v krajském přeboru Praha hájí barvy Královic. V MSFL hrál za Frýdlant Adam Varadi.

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou