Roudnice do nové sezony s jasným cílem: Chceme postoupit

0

Fotbalisté Roudnice v posledních sezonách vždy patří k tomu nejlepšímu, co 1. A třída nabízí. Jenže ne a ne dostat se až na špici, která znamená postup. Útok na příčku nejvyšší byl ohlášen i před letošní sezonou.

„Příprava byla náročná, hodně běhavá. První týden jsme měli tréninky každý den, postupně pak třikrát týdně. Odehráli jsme tři přípravná utkání,“ vrací se k letnímu období před startem sezony Denis Koutník, hráč SK Roudnice, která v létě zaznamenala drobné změny v kádru.

„Do dospělé kategorie přišlo pět hráčů, kteří ukončili svoje působení v našem dorostu (všichni spíše do B týmu než do A týmu). Dále se pak vrátil David Klapka (z dorostu U19 FC HK) a František Rejl z teď už divizního Nového Bydžova. Co se týče odchodů, byly dva – brankář Jan Ruml a záložník Jan Pejchal,“ popisuje Koutník pohyby v mužstvu.

A jaké jsou v Roudnici ambice pro letošní sezonu? „Cílem je postoupit do krajského přeboru a u B týmu vyhrát pohár a umístit se do třetího místa v okresním přeboru,“ uzavřel.

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou